Tutti Rouge

tutti rouge

Je bent vrolijk, staat midden in het leven en zoekt graag de schijnwerpers op? Dan is de lingerie van Tutti Rouge jou op het lijf geschreven. Met setjes voor overdag, ’s avonds en in het weekend biedt dit label je alles wat je aan lingerie nodig hebt. Grote Cupmaten is er trots op dat we je items uit de meest recente collectie van Tutti Rouge mogen aanbieden in onze webshop.

Tutti Rouge verovert de wereld

Sinds de officiële start van Tutti Rouge in 2012 staat het internet vol met positieve verhalen over dit lingeriemerk voor grote cupmaten. Het label heeft al fans van over de hele wereld. En dat is niet voor niks. De naam Tutti Rouge staat gelijk aan plezier, lol en genieten van het leven. Dat zie je terug in hun collectie. Maar daarnaast bieden ze ook een prima pasvorm en hoog draagcomfort.

Vrolijke kleurtjes

De lingerie van Tutti Rouge kenmerkt zich door het gebruik van vrolijke kleurtjes en speelse details als strikjes en hartjes. En ook fijn: de beha’s van Tutti Rouge geven je borsten een prachtige vorm die er heel natuurlijk uitziet, maar bieden je rondingen tegelijkertijd precies de juiste, comfortabele ondersteuning. Zelfs als je een grote cupmaat hebt in combinatie met een relatief kleine omvangsmaat vind je bij Tutti Rouge iets van je gading.

Lees meer

Er zijn geen producten die matchen bij de selectie