Oroblu

Oroblu kousen zijn toppers in de kousenwereld: wie zoekt op Oroblu ervaringen zal bijna geen negatieve geluiden over dit merk horen. De panty’s en kousen worden door draagsters gewaardeerd om hun goede pasvorm en zijdezachte gevoel. Oroblu is dan ook niet voor niets een topmerk uit modeland Italië, met gevoel voor schoonheid en elegantie en verstand van vrouwelijke vormen en comfort.

De perfecte panty die nooit laddert is echter helaas nog niet uitgevonden. Oroblu kousen ladderen dus ook. Panty’s en kousen zijn nu eenmaal dun, gevoelig en kwetsbaar. Over het algemeen geldt: hoe dikker de panty, hoe steviger hij is. Toch is voorkomen altijd beter dan genezen.

Een paar tips om je Oroblu kousen langer mee te laten gaan:

  • Verzorg je handen en benen goed. Haaltjes aan je nagels, ruwe plekjes op je handen en stoppeltjes op je benen kunnen, zeker bij dunnere kousen en panty’s, snel voor kleine gaatjes en beginnende ladders zorgen.
  • Let op dat je sieraden als ringen en armbanden afdoet voordat je je kousen of panty’s aantrekt. Ook lange kettingen kunnen aan de stof blijven haken, dus doe voor de zekerheid alle sieraden af.
  • Trek je Oroblu kousen op de juiste manier aan: rol ze eerst helemaal op zodat alleen je tenen erin passen, en trek ze daarna voorzichtig strak om je onderbeen. Daarna rol je ze verder af over je bovenbeen. Trek nooit te hard! Als de kousen te klein aanvoelen, kun je ze beter voor het aantrekken voorzichtig uitrekken, in plaats van eraan te gaan staan sjorren.
  • Was je kousen op de hand of in een speciaal waszakje op een fijnwasprogramma.
  • Houd altijd reservekousen bij de hand, zodat je in het geval van een ladder een andere panty aan kunt trekken.

Lees meer