Voorgevormde BH

grote cupmaten voorgevormdel bh

Op zoek naar een BH die je ook onder strakke kleding niet ziet? Een voorgevormde BH met gladde, naadloze cups is de oplossing. Maar er zijn ook andere goede redenen om een voorgevormde BH te dragen als je een grote cupmaat hebt.

Waarom een voorgevormde BH?

De meeste vrouwen die een voorgevormde BH dragen, doen dat omdat ze vinden dat hun borsten er mooier in uitkomen. Dat komt doordat de cups een vaste vorm hebben, waardoor je borsten naar de BH gevormd worden in plaats van andersom. Bovendien zijn je tepels niet of nauwelijks zichtbaar als je een voorgevormde BH draagt, wat op koude dagen of in gebouwen met airconditioning natuurlijk een echte uitkomst is.

Welke voorgevormde BH kies jij?

Het is een fabeltje dat een voorgevormde BH je borsten groter zal doen lijken. Tenminste, als je het juiste model kiest. Bekijk, voordat je een BH gaat kiezen, in de spiegel waar het zwaartepunt van jouw borsten zich bevindt en kies vervolgens een model dat daarbij past. Zijn jouw borsten vol en rond? Kies dan een voorgevormde BH waarvan de cups je borsten helemaal bedekken. Zijn jouw borsten aan de onderkant voller dan aan de bovenkant, dan kun je beter voor een BH kiezen die je borsten aan de bovenkant bloot laat.

Voorgevormde BH’s van topmerken

Ook voor een voorgevormde BH ben je bij Grote Cupmaten aan het juiste adres. In onze webshop vind je een groot assortiment BH’s met voorgevormde cups, stuk voor stuk gemaakt door topmerken met verstand van draagcomfort en pasvorm. Denk bijvoorbeeld aan Freya, Marlies Dekkers en PrimaDonna.

Lees meer