Zwarte BH: een musthave voor iedere vrouw!

Lingerietrends komen en gaan, net als andere modetrends. Als je ze allemaal bij zou moeten houden, zou je er, zeker als je een grote cupmaat hebt, goudgeld aan kwijt zijn. De oplossing? Investeer liever in de basics. Zoals een zwarte BH. Want die raken nooit uit de mode.

De tijd dat alle BH’s er min of meer hetzelfde uitzagen is al een tijdje voorbij. Tegenwoordig heb je veel om uit te kiezen, zelfs met een grote cupmaat. Er zijn zoveel verschillende soorten stijlen, trends, modellen en kleuren dat het soms lastig is om door de bomen het bos te blijven zien. Daarom zijn wij groot fan van de zwarte BH.

Een zwarte BH staat iedereen

Want door de jaren heen is de zwarte BH namelijk nooit uit de mode geraakt, en dat zal waarschijnlijk ook niet gaan gebeuren. Waarom niet? Simpel, onder witte kleding kun je misschien beter geen zwarte lingerie dragen, maar verder voldoet zwart eigenlijk voor alle gelegenheden. Zwart is een stijlvolle en elegante kleur en staat niet voor niets te boek als sexy. Maar het fijnste van een zwarte BH is nog wel dat deze kleur eigenlijk iedereen staat.

Zwarte BH: een musthave voor iedere vrouw!Geef jij je zuurverdiende geld dus liever uit aan iets blijvends dan aan de waan van de dag, maar wil je er wel sexy en zelfverzekerd bij lopen? Dan mag een zwarte BH in jouw kast niet ontbreken. Wij zijn trouwens niet de enigen die dat vinden. Ook de vrouw die bekendstaat als de grootste lingerie-expert van Engeland, Michelle Mone, noemt zwarte lingerie in een blog als een musthave voor iedere vrouw.

In onze webshop heb je keuze genoeg als je op zoek bent naar een zwarte BH in jouw cupmaat. Van topmerken als Triumph, Wonderbra, Panache en Freya. En word je binnenkort moeder? Dan kun je ook eens kijken naar de zwarte voedingsBH’s in onze collectie.