Zo voorkom je een gênante bikini fail!

Losschietende touwtjes, een strapless bikini die wordt weggespoeld door een grote golf, een broekje dat net iets te veel onthult. We hebben allemaal weleens een bikini fail meegemaakt. Met deze 3 bikinitips voorkom je die gênante momenten in de toekomst!

Kies een goed passende bikini

Zeker als je een grote cupmaat hebt, wil een bikini fail nog weleens veroorzaakt worden doordat een bikini simpelweg niet goed past. Als een bikini te klein of te groot is, kan er  weleens iets uit de cups floepen. Of je strapless bikinitop zakt ineens af.

Daarom is het dus heel belangrijk om altijd een bikini in de juiste maat te kopen. De Grote Cupmaten maattabel kan je helpen de juiste maat te bepalen.

Koop het juiste model bikini

Ook het model van de bikini kan nog weleens tot een bikini fail leiden. Let dus altijd goed op of je wel een bikini hebt gekozen die bij je lichaamsbouw past.

Heb je bijvoorbeeld afhangende schouders en koop je een bikini met schouderbandjes? Dan is de kans groter dat de bandjes afzakken. Met alle gevolgen van dien. Een halterbikini kan dan uitkomst bieden, omdat je die in je nek vastknoopt.

Een triangel bikini van een paar euro is bij een grote cupmaat ook niet zo’n goed idee. Vooral omdat dat model simpelweg te weinig ondersteuning biedt. De kans is dan groter dat de boel niet netjes op zijn plek blijft zitten. Koop liever een stevige voorgevormde bikini of een bikini met beugel.

Kies de juiste kleur bikini

Een bikini fail kan ook veroorzaakt worden door de kleur van de bikini. Een witte bikini zal meer doorschijnen en dus meer onthullen als hij nat wordt dan een zwarte. Een effen bikini in een lichte kleur ook.

Als je koste wat het kost deze vorm van bikini fail wilt voorkomen, is een bikini met print of een effen bikini in een niet al te lichte kleur dus je beste keuze.

Bij Grote Cupmaten vind je bikini’s in alle soorten, maten en kleuren. Daar zit jouw perfecte bikini dus gegarandeerd tussen. Shop nu jouw favoriet en zie de zomer vol vertrouwen tegemoet!