Zo herken je een goede voorgevormde BH

BH’s met voorgevormde cups niet voor jou weggelegd? Wel als je een goede voorgevormde BH kiest. Grote Cupmaten vertelt je hoe je een voorgevormde BH kiest die wel bij je past, die lekker zit en die jouw borsten de juiste ondersteuning geeft.

Een goede voorgevormde BH sluit aan bij de vorm van je borsten

Welke voorgevormde BH voor jou de beste keuze is, hangt voor het grootste deel af van de vorm van je borsten. Zit het zwaartepunt van je borsten aan de onderkant, dan kun je het beste kiezen voor een balconet BH. Deze herken je doordat hij de bovenkant van je borsten niet bedekt. Daardoor sluit de stof van de cups mooi aan op je huid, zonder te knellen of open te staan. Heb je juist volle, ronde borsten? Dan kun je beter voor een volle cup BH gaan. Die bedekt je borsten wel helemaal, waardoor het weefsel gelijk verdeeld wordt en ze aan de bovenkant niet uitpuilen.

Een goede voorgevormde BH heeft de juiste maat

Grote cupmaat, kleine omvang? Dat hoeft geen probleem te zijn. Vaak denken vrouwen met een grote cupmaat en een kleine omvang dat een voorgevormde BH niks voor hen is, omdat de cups dan sneller open gaan staan of gaan knellen. Maar dat zal niet gebeuren als je een voorgevormde BH in de juiste maat koopt. In ons assortimet vind je goede voorgevormde BH’s van topmerken, die ook leverbaar zijn in een kleine omvang en een grote cupmaat.

Een goede voorgevormde BH heeft beugels die niet irriteren

Beugels die knellen, prikken of steken behoren tot de grootste BH-ergernissen van onze klanten. Maar beugels horen bij de voorgevormde BH zoals muren bij een dak: als ze er niet zijn, mis je toch de nodige ondersteuning. Gelukkig is een goede voorgevormde BH met een beugel die niet irriteert, niet moeilijk te vinden. Elke voorgevormde BH is in dat opzicht namelijk een goede voorgevormde BH, zolang je hem in de juiste maat koopt. Veel BH-beugelirritaties komen namelijk doordat de BH niet de juiste maat heeft.

Bestel jouw favoriete voorgevormde BH!

Nu je weet waaraan je een goede voorgevormde BH kunt herkennen, kan het niet zo moeilijk meer zijn om de juiste BH met voorgevormde cups te vinden. Hoewel? In onze webshop met voorgevormde BH’s vind je zoveel mooie BH’s van topmerken, dat het alsnog lastig kiezen kan zijn... En dan komen er ook nog eens steeds nieuwe BH’s bij. Nieuwsgierig? Ga dan snel kijken en probeer uit al die leukerds maar eens jouw nieuwe favoriete BH te selecteren. Veel plezier!