Wendy: “Ook na twee keizersneden kun je er prima uitzien in lingerie.”

wendyMijn twee kinderen reageerden heel verschillend toen ze hoorde dat ik mee ging doen aan de fotoshoot. Mijn dochter vindt het hartstikke leuk, maar mijn zoon vroeg: hè mam, moet dat nou? Haha. Dat zou weleens kunnen komen omdat een jongen uit zijn klas dacht dat ik zijn zus was, dat vond hij nogal gênant.

Tevreden over mezelf

Maar ik schaam me niet voor mijn lichaam, en ik wil graag laten zien dat je er ook als moeder prima uit kunt zien in lingerie. Zelfs na twee keizersneden. Daarom doe ik mee. Natuurlijk heb ik ook zo mijn onzekerheden. Onderaan mijn buik heb ik zo’n flapje, een overblijfsel van die keizersneden. Daar hou ik altijd rekening mee als ik lingerie ga kopen, dat ik wel een broekje kies dat de boel goed bedekt. Verder ben ik best tevreden met mezelf en maak ik me er niet zo druk om.

Perfectie bestaat niet

Ik ben sinds vorig jaar wel tien kilo afgevallen, maar niet omdat ik mezelf dan per se mooier vind. Als deze fotoshoot vorig jaar gehouden was, was ik met die extra kilo’s ook rustig voor de camera gaan staan. Ja, waarom niet? Ik vind dat geen enkele vrouw zich hoeft te schamen voor haar lichaam. Perfectie bestaat nou eenmaal niet.”

Over de Grote Cupmaten modellen

Wendy heeft meegedaan aan de 2016 shoot van Grote Cupmaten. Aan deze shoot hebben in totaal 12 vrouwen deelgenomen welke geselecteerd zijn uit 160 inschrijvingen. Lees hier alles over het stemmen en de shoot!

Lingerie uit de shoot

Tijdens de shoot heeft Wendy de PrimaDonna Rosalina in het rood aan, in cupmaat 75 H.