Waarom een push up bikini in grote cupmaat prima kan

Veel vrouwen associëren push up met een kleine cupmaat. Want waarom zou je met een grote cupmaat nog extra vulling willen? Helemaal als het om bikini’s gaat, waarin je borsten toch al extra in de schijnwerpers staan. Maar bij Grote Cupmaten vinden we een push up bikini in grote cupmaat eigenlijk heel goed kunnen. Waarom? Dat vertellen we je hier!

Een push up bikini in grote cupmaat doet meer dan de borsten omhoogduwen. De padding of vulling van zo’n bikinitop geeft je decolleté namelijk ook meer vorm. Heel belangrijk, want niet elke vrouw die een grote cupmaat heeft, is ook tevreden met de vorm van haar rondingen. Als jij dus blij bent met de grootte van je borsten, maar de vorm niet zo mooi vindt, kan een push up bikini uitkomst bieden.

Welke push up bikini in grote cupmaat bij jou past, kun je natuurlijk zelf het beste bepalen. Dat ligt er maar net aan waar je van houdt. Bij Grote Cupmaten kun je kiezen uit een groot assortiment bikini’s van topmerken als PrimaDonna Swim, Freya Swim en Anita badmode. Daar zitten ook meer dan genoeg push up bikinitops tussen. In alle denkbare stijlen, kleuren en prints. Met beugel of juist zonder, in felle kleurtjes of juist meer neutraal van tint, en met of zonder print.

Push up bikini in grote cupmaat biedt prima ondersteuning

Heb je een grote cupmaat, dan is het uiteraard wel belangrijk dat je borsten ook voldoende ondersteuning krijgen in een bikini. Niet toevallig zijn de merken in ons assortiment dan ook stuk voor stuk gespecialiseerd in lingerie voor vrouwen met een grote cupmaat. Als geen ander weten zij hoe belangrijk pasvorm, ondersteuning en draagcomfort zijn. Die kennis hebben ze ook toegepast op hun badmode. Je kunt er dus van op aan dat de push up bikini van jouw keuze lekker zit, mooi staat en de ondersteuning biedt die jij nodig hebt.

Nieuwsgierig geworden? Ga dan snel kijken in onze bikinishop en bestel vandaag nog jouw nieuwe favoriete push up bikini in grote cupmaat!