Voorgevormde bh voordelen en nadelen

Een voorgevormde bh heeft als grootste voordeel dat de cups vaak glad en naadloos zijn, waardoor de bh niet opvalt onder strakkere kleding. Bovendien zullen je tepels niet of nauwelijks zichtbaar zijn in een bh met voorgevormde cups. Maar zit er niet ook een groot nadeel aan een voorgevormde bh als je een grote cupmaat hebt? Nou, dat valt heel erg mee!

Veel vrouwen met een gote cupmaat denken dat een voorgevormde bh niets voor hen is. Doordat de bh namelijk is voorgevormd, zouden hun borsten in zo’n bh nog groter lijken. Niets is echter minder waar. Hoe groot of klein je borsten lijken, heeft namelijk bij voorgevormde bh’s meer te maken met de vorm van je borsten dan met de bh zelf.

De juiste voorgevormde bh

Let de volgende keer dat je voor de spiegel staat eens op waar het zwaarste gedeelte van je borsten zich bevindt. Is dat aan de onderkant, kies dan voor een voorgevormde bh met cups die je borsten niet helemaal bedekken. Op die manier krijgen je borsten steun zonder dat de bovenkant van de cups open gaat staan. Zijn jouw borsten juist vol en rond, ook aan de bovenkant? Dan kun je beter wel gaan voor een voorgevormde bh die ze helemaal bedekt.

Verder kan de cupmaat die je bij een voorgevormde bh nodig hebt nog wel eens verschillen van je ‘gewone’ cupmaat. Dat komt in de meeste gevallen doordat een bh die niet is voorgevormd enigszins rekbaar is, waardoor hij op den duur de vorm van je borsten zal aannemen. Een voorgevormde bh rekt niet mee en zul je dus vaak in een grotere cupmaat moeten kopen. Maar dat betekent niet dat je borsten daardoor extra groot lijken!

Voorgevormde bh voordelen en nadelen

Voorgevormde bh proberen?

De voorgevormde bh biedt dus eigenlijk geen echte nadelen, of je moet hem al niet lekker vinden zitten. Maar dat is natuurlijk een kwestie van persoonlijke voorkeur. Wil je wel eens een voorgevormde bh uitproberen, kijk dan even rond in de Grote Cupmaten webshop voorgevormde bh’s.

Heb je vragen over de bh’s of wil je pasadvies? De dames van onze klantenservice beantwoorden je vragen graag. Je kunt ze bereiken middels het contactformulier!