Wanneer de eerste voedingsbeha kopen?

Ben je zwanger en vraag je je af vanaf wanneer je een voedings BH moet kopen? Wij adviseren vrouwen met een grote cupmaat (D en D+) om in de achtste maand van de zwangerschap de eerste borstvoedingsBH aan te schaffen. Hoewel u in een periode zit waarin uw borsten van grootte veranderen, garandeert dit de meest nauwkeurige pasvorm.

Wij delen de periodes rond de bevalling waarin een borstvoedingsbh gekocht kan worden op in drie delen:

  1. In de achtste maand van uw zwangerschap (het moment om uw eerste voedingsBH te kopen)
  2. De eerste week na de geboorte van uw baby (raden wij ten sterkste af om een voedingsBH te kopen)
  3. In de periode na de eerste week van de geboorte (het moment om extra voedingsBHs te kopen)

2. De eerste week na de geboorte.

Moment 2 raden wij sterk af, omdat in deze periode de stuwing plaats vindt en de cupmaat tijdelijk groter zal zijn. U kunt het beste dus 1 of meerdere voedingsBHs voor de bevalling aanschaffen en daarna naar eigen behoefte extra aanvullen vanaf de derde periode; vanaf één week na de bevalling.

Hoe Snel Heeft U De VoedingsBH Thuis.

Omdat het natuurlijk over een korte periode van enkele weken gaat, waarin u al vele zorgen heeft, zorgt Grote Cupmaten voor een selectie voedingsBHs die ruim op voorraad zijn en binnen 1 werkdag bij u thuisbezorgd worden als u via iDEAL betaalt.

Over Grote-Cupmaten.nl

Grote-Cupmaten.nl is een gespecialiseerde online lingerie winkel voor dames met een grote maat, dit kan zijn een grote cupmaat, maar ook een grote omvang als de cupmaat maar D of meer is.