VoedingsBH met of zonder beugel?

Voor dames met cupmaat D en D+ adviseren wij een BH zonder beugel tijdens de zwangerschap. De reden dat er toch voedingsBHs met beugels verkrijgbaar zijn is, omdat er vraag vanuit de markt is en niet omdat deze goed voor uw borsten zijn.

Waarom Liever Geen Beugel In Een BorstvoedingsBH?

Er zijn twee belangrijke reden waarom tijdens de borstvoeding een beugelloze voedingsBH geadviseerd wordt.

  1. Een beugelloze beha geeft meer comfort met het veranderende borstvolume tijdens de borstvoeding en groeit gemakkelijker mee met uw veranderende borstomvang.
  2. Een beugelBH kan in het geval van een snel veranderende borstomvang schade toebrengen aan de borsten en zelfs in ergere gevallen infecties veroorzaken aan de melkkanaaltjes; mastitis.

Als uw voorkeur alsnog uit gaat naar een voedingsBH met beugels adviseren wij deze niet direct aan te schaffen, maar na de eerste maanden borstvoeding. Na deze periode zijn uw borsten minder gevoelig (natuurlijk ze nog steeds kwetsbaarder als in een normale situatie) en kunnen ze een BH met beugels beter verdragen.

Bekijk onze collectie voedingsbehas met en zonder beugel 

Meer Informatie Of Een Grote Maten VoedingsBH Kopen

U kunt op onze site voedingsBHs aanschaffen die speciaal geselecteerd zijn voor dames met een grote cupmaat of grote omvangsmaat. Wij hebben ook meerdere artikelen geschreven die u kunnen helpen met bijvoorbeeld het juiste moment te kiezen voor het kopen van een borstvoedingsBH.

  1. Grote Maten VoedingsBH kopen
  2. Meer informatie over Grote Maten en zwangerschap

Over Grote-Cupmaten.nl

Grote-Cupmaten.nl is een gespecialiseerde online lingerie winkel voor dames met een grote maat, dit kan zijn een grote cupmaat, maar ook een grote omvang als de cupmaat maar D of meer is.