Verschil zwangerschaps bh en voedingsbh

Ben je opzoek naar de verschillen tussen een zwangerschaps bh en een voedingsbh? Grote-Cupmaten.nl heeft de verschillen op een rij gezet.

1. Wat is een ZwangerschapsBH:

Een zwangerschapsBH in grote maten biedt ondersteuning, groeit mee, heeft geen beugels en zal tijdens de snelle ontwikkeling van uw borsten tijdens de zwangerschap, minder snel uw borsten afknellen.

Vanaf wanneer moet u een Zwangerschaps BH kopen?

Een zwangerschapsBH kan al aangeschaft worden vanaf de 12e week en past meestal goed voor een grotere periode tijdens uw zwangerschap.

2. Wat is een VoedingsBH:

Een borstvoedingsBH in grote maten is voorzien van clips die de cup van bovenaf kunnen openen waardoor u de baby gemakkelijk borstvoeding kunt geven, verder is de BH vrijwel gelijk aan een zwangerschapsBH qua eisen. Dit betekend bij voorkeur geen beugels die uw melkkanaaltjes kunnen af klemmen en rekbare stof om de variatie in grote van uw borsten op te vangen.

Vanaf wanneer moet u een VoedingsBH kopen?

Het wordt sterk aangeraden om ongeveer 3 weken voor de bevalling uw eerste voedingsBH in grote maat te bestellen, dit kan gemakkelijk online in onze lingerie webshop. Zo kunt u op gemak passen en nog ruilen wanneer de maat niet correct past.

De conclusie van de vergelijking Zwangerschaps BH en Voedings BH

Een voedingsBH heeft een voorziening met clipjes waarmee de BH geopend kan worden om borstvoeding te geven. Verder zijn de BHs vrijwel identiek aan elkaar in pasvorm, ondersteuning en comfort.

Grote Cupmaat, Zwangerschap en VoedingsBHs