Veel gestelde vragen modellen

Alle antwoorden op de veel gestelde vragen voor de grote cupmaten modellen contest.

  1. Wanneer start de contest?
  2. Moet ik vooraf foto's sturen?
  3. Hoe werkt de eerste selectieronde?
  4. Welke informatie moet ik delen om mee te doen?
  5. Voor welke periode blijven mijn foto's online?
  6. Welke eisen moet ik aan voldoen om mee te doen?
  7. Ontvang ik een vergoeding voor het deelnemen of wanneer ik win?
  8. Mag ik mensen meenemen naar de shoot?
  9. Moet ik klant zijn bij Grote Cupmaten?
  10. Wat kan ik winnen?

Staat je vraag er niet bij? Mail dan naar  (geen commerciële verzoeken).

1. Wanneer start de contest? De contest start over het algemeen 1 maal per jaar. Wanneer je bent ingeschreven voor de Grote Cupmaten modellen nieuwsbrief zul je van ons een e-mail ontvangen wanneer de contest van start gaat, ook zal er een vermelding staan op de grote cupmaat model worden pagina.

2. Moet ik vooraf foto's sturen? Voorafgaand aan de contest willen wij 4 duidelijke foto's ontvangen. Dit is 1 duidelijke foto van het hoofd en 3 foto's van het lichaam. De foto's van het lichaam in lingerie of badmode. Graag geen photoshop of trucs toepassen op de foto's, hiermee kom je eerder niet als wel door de selectie ronde.

3. Hoe werkt de eerste selectieronde? GroteCupmaten.nl zal in samenwerking met de fotograaf een eerste selectie maken van de inzendingen. In deze eerste selectieronde kijken wij vooral naar de motivatie. Hier kan niet over geworden correspondeert. Na deze eerste selectie ronde volgt er een officiële uitnodiging voor de fotoshoot of een bericht met de mededeling dat je niet door bent naar de selectie.

4. Welke informatie moet ik delen als ik mee ga doen? Wanneer je mee gaat doen aan de wedstrijd zullen wij verschillende dingen van je vragen; dit zal onder andere zijn: Je motivatie, leeftijd, cupmaat, 4 foto's zoals benoemd in vraag 2 en verder je contact gegevens zodat we alles goed kunnen organiseren.

5. Voor welke periode blijven mijn foto's online? Wees je bewust dat foto's voor altijd op internet zullen blijven staan en wij hier niets meer aan kunnen veranderen. Dit zijn niet de 4 foto's die ingezonden worden voor de eerste selectie ronde, maar foto's die gemaakt worden door een professionele fotograaf wanneer je bij ons op de fotoshoot komt. Wanneer je twijfelt of je wel in lingerie op het internet wil staan raden we aan er extra goed over na te denken voor je deelneemt.

6. Welke eisen moet ik aan voldoen om mee te doen? Er zijn een beperkt aantal eisen voor het meedoen aan de contest; Leeftijd is 18+, Cupmaat is E+ en je bent jezelf! Er zijn geen limitaties op basis van omvang, leeftijd (er is geen maximum leeftijd), cupmaat (er is geen maximum cupmaat), haarkleur of andere lichaamseigenschappen.

7. Ontvang ik een vergoeding voor het deelnemen of wanneer ik win? Wij keren geen vergoeding of beloning uit voor het deelnemen; wij zijn echt opzoek naar dames die trots zijn op de vormen van hun lichaam en dit willen laten zien. Hiernaast zien we wel dat lingeriemerken vaak geïnteresseerd zijn in de modellen die deelnemen.

8. Mag ik mensen meenemen naar de shoot? Natuurlijk mag dat!

9. Moet ik klant zijn bij Grote Cupmaten? Nee, je hoeft geen klant te zijn bij GroteCupmaten.nl, het is natuurlijk wel een pre als je klant bent en ons bijvoorbeeld volgt op social media.

10. Wat kan ik winnen? We zijn echt opzoek naar dames die trots zijn op hun lichaam en het leuk vinden om mee te doen aan een fotoshoot. De winnaressen van de fotoshoot worden 1 jaar lang model bij Grote•Cupmaten.nl. Dit zal betekenen dat je o.a. te zien zult zijn op onze social media kanalen en website. De frequentie hiervan is vooraf niet te bepalen.

Staat je vraag niet bij de veel gestelde vragen? Mail dan naar  (geen commerciële verzoeken).