T-shirt BH in grote cupmaten

Een T-shirt BH is een naadloze BH die niet opvalt onder een T-shirt en die ook nog eens lekker comfortabel zit. In principe is elke BH die gemaakt is van gladde stof zonder zichtbare naden te gebruiken als T-shirt BH.

Bij Grote Cupmaten vind je een selectie van diverse T-shirt BH’s in grote cupmaten. Vooral de merken Triumph en Freya zijn goed in het maken van comfortabele BH’s in grotere maten die geschikt zijn als T-shirt BH. Hun voorgevormde BH’s geven je borsten een mooie natuurlijke vorm en de juiste ondersteuning.

T-shirt BH’s zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, maar eigenlijk heb je maar drie kleuren echt nodig. De huidkleurige BH is heel geschikt voor onder witte shirtjes en topjes, de witte T-shirt BH kan goed onder lichte kleding en de zwarte BH draag je vooral onder kleding die donker van kleur is.

Strapless T-shirt BH

Een T-shirt BH kan ook heel goed strapless zijn, dus kijk als je naar een T-shirt BH op zoek bent ook zeker even naar de BH’s van Wonderbra en Panache bij Grote Cupmaten. Je vindt ze als je kijkt bij Alle Lingerie. Ook deze BH’s zijn naadloos en glad en ondanks dat ze strapless zijn, zijn ze speciaal gemaakt om de juiste ondersteuning te geven aan jouw grote cupmaat. Handig voor als je eens een top met spaghettibandjes of een strapless jurkje draagt!

Heb je vragen over BH's voor grote maten of twijfel je over je maat? Neem dan gerust even contact met ons op. Via het contactformulier kun je jouw vraag of opmerking doorgeven, we namen dan snel contact met je op!

T-shirt BH in grote cupmaten