Sexy lingerie grote maten

Voor grote maten geen sexy lingerie te vinden? Onzin. Sexy lingerie in grote maten vind je natuurlijk ook bij Grote Cupmaten. En je hoeft gelukkig niks aan draagcomfort en pasvorm in te boeten, want de sexy lingerie grote maten in ons assortiment komt van topmerken.

Vrouwelijkheid en sex appeal uitstralen? Ga dan voor de sexy lingerie in grote maten van bijvoorbeeld Elomi, het antwoord op het Amerikaanse merk Goddess. Deze lingeriemerken begrijpen als geen ander wat lingerie kan doen voor het zelfvertrouwen van een vrouw.

Elomi biedt vrouwen met grote maten lingerie die je speelse sexy kant laat zien, met vrolijke kleuren, verleidelijk kant en prachtige prints. Maar de lingerie is tegelijk elegant en klassiek, dankzij de eenvoudige vormgeving.

Sexy lingerie grote maten, kies de juiste maat

Als je sexy lingerie in grote maten wilt dragen, is het natuurlijk wel belangrijk dat je precies de juiste maat kiest. Want als je de hele dag aan je lingerie loopt te frunniken, bijvoorbeeld omdat de schouderbandjes afzakken of de cups of rugband opkruipen, zie je er allesbehalve charmant en sexy uit. En het voelt ook niet lekker.

Tips voor het opmeten van je bh-maat vind je in dit artikel over het opmeten van je cupmaat. En check of het merk waarvan jij sexy lingerie grote maten wilt kopen, met Engelse of Europese maten werkt. Een handige tabel waarin de Engelse en Europese maat naast elkaar gezet worden, vind je hier.