Passen van een voedingsBH

U heeft uw eerste voedingsBH binnen en gaat hem passen. Waar moet u allemaal op letten om te zien of de BH die u heeft ontvangen goed past en goed zit.

  1. De cupmaat: Houd bij het passen van de BH rekening met een kleine stijging van de borstgrootte voor wanneer de melk productie op gang komt.
  2. De omvangsmaat: Net als de cupmaat zal deze gaan groeien tijdens de zwangerschap, maar na de geboorte van de baby neemt deze af doordat de onderste ribben weer ruimte krijgen. Kijk even hier als u exact wilt weten hoe uw cupmaat en omvangsmaat veranderd.
  3. De stoffen: De BH moet gemaakt zijn van zachte en ademende stoffen. Dit zorgt ervoor dat uw gevoelige borsten niet gaan irriteren en er minder kans is op ontstekingen.
  4. De verstelbaarheid: De BH moet goed verstelbaar zijn om de cupmaat iedere keer aan te kunnen passen aan de veranderingen van de borsten.
  5. De clipjes: Het moet gemakkelijk zijn om met 1 hand een clipje te openen en borstvoeding te geven zodat u met de andere arm de baby nog kunt vasthouden.
  6. Het aantal: De BH's zullen vaker vuil worden en houdt er dus rekening mee dat u minimaal 2 BH's heeft; 1 voor in de was en 1 om te dragen en eventueel nog 1 voor reserve, want u weet maar nooit.

Over Grote-Cupmaten.nl

Grote-Cupmaten.nl is een gespecialiseerde online lingerie winkel voor dames met een grote maat, dit kan zijn een grote cupmaat, maar ook een grote omvang als de cupmaat maar D of meer is.