Mooie bh grote maten? Dit zijn onze topmerken!

Op zoek naar een mooie bh in grote maten? Eentje die niet alleen lekker zit, maar ook een spectaculair uiterlijk heeft? Dan moet je bij een specialist in grote cupmaten zijn. Natuurlijk, daar ben je al als je dit blog leest, maar wij zouden niet bestaan zonder de echte specialisten: de merken die bh’s speciaal voor vrouwen met een grote cupmaat ontwerpen. Maak kennis met de toppers in ons assortiment.

PrimaDonna: elegante luxe

PrimaDonna is de onbetwiste specialist in elegantie en luxe. Ben je op zoek naar een mooie bh in grote maten die vrouwelijkheid combineert met een chic design, dan zit je bij dit merk goed. Zeker als je ook een prima pasvorm en hoog draagcomfort wilt. Bij Grote Cupmaten vind je niet alleen PrimaDonna, maar ook de labels PrimaDonna Twist en PrimaDonna Swim.

Freya: goed passende, mooie lingerie

Freya wil goed passende en mooie lingerie maken voor iedere vrouw. In de collectie van Freya vind je dan ook van alles wat. Speels en kleurrijk, basic en effen, elegant en eenvoudig. Zeker is in elk geval dat als je een mooie bh in grote maten zoekt, Freya je genoeg te bieden heeft. En voor badmode kun je terecht in de al even afwisselende collectie van Freya Swim.

Triumph: kwaliteit en perfect draagcomfort

Triumph staat al sinds jaar en dag bekend als het lingeriemerk dat staat voor kwaliteit en perfect draagcomfort. Betekent dat, dat bh’s van dit merk niet mooi zijn? Zeker niet. Ook bij Triumph kun je prima slagen voor een mooie bh in grote maten. Verwacht alleen geen knallende prints of felle kleuren.

Welke mooie bh grote maten kies jij?

Naast deze drie hebben we natuurlijk nog veel meer topmerken in ons assortiment waar je een mooie bh in grote maten kunt scoren. De collecties en merken van Grote Cupmaten wisselen steeds, dus je moet er wel snel bij zijn. Waar wacht je nog op? Klik op een van de links in dit artikel en scoor jouw nieuwe favoriete bh!