Mix en match bikini grote maten, vind jouw ideale bikini!

Lastig hè, als je bikinitop een hele andere maat is dan je bikinibroekje? Welnee, dat hoeft helemaal niet lastig te zijn. Check gewoon even onze bikini webshop, daar vind je jouw ideale bikini: een mix en match bikini grote maten.

Er zijn diverse topmerken voor grote cupmaten die mix en match bikini’s in grote maten maken. Freya heeft bijvoorbeeld hele leuke bikini’s waarbij je het topje apart van het broekje kunt bestellen. Maar ook PrimaDonna Swim heeft mooie bikini’s.

Zo stel je jouw ideale mix en match bikini grote maten samen

Het mooie van mixen en matchen is natuurlijk dat je helemaal zelf in de hand hebt hoe jouw bikini eruit komt te zien. Je hebt daarin volledige vrijheid. Wil je een pimpelpaars topje combineren met een fluoriserend geel broekje? Geen probleem, het is jouw feestje.

Maar die grote keuzevrijheid kan ook lastig zijn, want wat is nou dé ideale combinatie? We geven je een paar tips om de keuze makkelijker te maken.

Ga voor een mix en match bikini grote maten van één merk. Koop bijvoorbeeld je topje en broekje allebei van Freya of PrimaDonna Swim. Ook al horen topje en broekje ‘officieel’ bij verschillende bikini’s, dan nog passen de items uit de verschillende lijnen onderling meestal ook goed bij elkaar.

Combineer effen met print. Als je dol bent op printjes kan de verleiding groot zijn om zowel een top als een broekje met print te kopen. Maar heb je er weleens aan gedacht om een effen broekje te combineren met een top met print? Je legt dan extra nadruk op de print, waardoor jouw decolleté trots in de spotlights komt te staan!

Creëer verschillende looks. Wie zegt dat je het bij één mix en match bikini grote maten moet houden? Je kunt ook één top combineren met twee of drie verschillende broekjes. Dan kun je jouw bikinilook aanpassen aan je stemming of aan het effect dat je hoopt te bereiken door in bikini te lopen!

Bestel nu jouw ideale bikini

Welke bikini je ook kiest, zorg er in elk geval voor dat je hem zelf helemaal te gek vindt. Jij bent tenslotte degene die erin moet lopen. Ga je binnenkort op zonvakantie of heb je een zomers dagje strand of zwembad in eigen land gepland? Wacht dan niet langer en bestel nu jouw ideale mix en match bikini grote maten!