Michelle: “Er is in de media veel te weinig aandacht voor vollere vrouwen.”

michelle“Ik heb ook meegedaan aan de eerste fotoshoot in 2013. Daar kreeg ik heel veel leuke, positieve reacties op en ik vond het die eerste keer ook hartstikke gezellig. Dus toen ik zag dat er weer een fotoshoot was, heb ik me meteen opgegeven.

Plus size modellen

Wat ik zo leuk vind aan deze fotoshoots, is dat er niet alleen maar dunne dames meedoen. Hier in Nederland is er als je het mij vraagt in de media echt nog veel te weinig aandacht voor vollere vrouwen. In Amerika zijn ze al veel meer gewend aan plus size modellen, dat zou hier eigenlijk ook heel normaal moeten worden, vind ik.

In lingerie op internet

Daarom vind ik het ook helemaal niet erg om in lingerie op internet te staan. Vorige keer was dat wel anders, maar door alle leuke reacties heb ik er nu geen moeite meer mee. Vooral de groepsfoto heeft toen alleen maar positieve commentaren opgeleverd, geen haters. Dat vind ik altijd zo naar om te zien, van die mensen die hatelijke reacties geven op foto’s van vollere vrouwen. Als je het niet mooi vindt, kijk dan gewoon niet!”

Over de Grote Cupmaten modellen

Michelle heeft meegedaan aan de 2016 shoot van Grote Cupmaten. Aan deze shoot hebben in totaal 12 vrouwen deelgenomen welke geselecteerd zijn uit 160 inschrijvingen. Lees hier alles over het stemmen en de shoot!

Lingerie uit de fotoshoot

Tijdens de shoot heeft Michelle de PrimaDonna Perle Strapless in cupmaat 75 E aan.