Lingerielabel in de spotlight: PrimaDonna Twist

PrimaDonna Twist is het jongere zusje van lingeriemerk PrimaDonna. Speels en eigenwijs, kleurrijk en soms een tikkeltje ondeugend. En ze laat zich absoluut niet overschaduwen door haar grote zus. Toch zetten we haar vandaag graag in de spotlight!

Vind je de PrimaDonna lingerie wel mooi, maar is het net een tikkeltje te chic naar jouw smaak? Dan word je misschien wel verliefd op PrimaDonna Twist.

Dit trendy label is namelijk van dezelfde kwaliteit en biedt hetzelfde aan draagcomfort en ondersteuning. Maar de look and feel van het zusterlabel is net even wat jonger. Ideaal dus als je op zoek bent naar lingerie met een casual chique look.

Maak een statement met PrimaDonna Twist

In de collectie van dit lingerlielabel vind je geen saaie lingerie. Knalkleuren en hippe prints vind je er daarentegen in overvloed. Vuurrood, feloranje, gitzwart en diepblauw zijn geen uitzonderingen.

Spannende details en een speelse afwerking maken het plaatje compleet. Draag je PrimaDonna Twist dan maak je een statement.

Grote Cupmaten is er trots op dat we PrimaDonna Twist lingerie in onze collectie mogen aanbieden. We vinden namelijk dat elke vrouw haar natuurlijke schoonheid uit mag dragen en mag onderstrepen, en daar is deze lingerie hartstikke geschikt voor.

Geïnspireerd geraakt door dit fijne lingerielabel? Shop dan nu jouw nieuwe favoriete Twist-setje!