Liana: “Blij dat ik mijn borsten niet heb laten verkleinen.”

liana“Het bericht dat ik mee mocht doen kwam op 5 december. Mooi cadeautje toch? Ik was zo blij dat ik helemaal stond te springen. Ik had me opgegeven voor de fotoshoot terwijl ik op vakantie was en een paar wijntjes op had, haha. Mijn zusje zag de oproep, en we besloten spontaan dat ik mee zou doen. We hebben ter plekke een paar bikinifoto’s gemaakt en opgestuurd. Ik had eigenlijk nooit verwacht dat ik geselecteerd zou worden.

Wachten op de shoot

En toen begon het lange wachten tot de dag van de fotoshoot. Dan slaat de twijfel wel toe, hoor. Ik ben best onzeker over mijn lichaam. Maar mede dankzij de positieve reacties van mijn omgeving heb ik toch doorgezet. Daar ben ik blij om, want het was een geweldige ervaring.

Trots op wat ik heb

Ik vind de lingerie ook super. Het is hartstikke moeilijk om leuke beha’s in mijn maat te vinden. Het was een paar jaar geleden zelfs zo lastig, dat ik op het punt heb gestaan om mijn borsten te laten verkleinen. Niet uit medische noodzaak, maar gewoon omdat het makkelijker zou zijn. Ik heb twee gesprekken gehad, maar het uiteindelijk toch niet gedaan. Daar ben ik nu blij om. De onzekerheid zal waarschijnlijk altijd blijven, maar ik heb besloten om trots te zijn op wat ik heb.”

Over de Grote Cupmaten modellen

Liana heeft meegedaan aan de 2016 shoot van Grote Cupmaten. Aan deze shoot hebben in totaal 12 vrouwen deelgenomen welke geselecteerd zijn uit 160 inschrijvingen. Lees hier alles over het stemmen en de shoot!

Lingerie uit de shoot

Tijdens de shoot heeft Liana de Freya Idol volle cup BH in het rood gedragen, in cupmaat 80 G.