Jeannette: “Ik was die moeder die op naaldhakken op het schoolplein stond.”

jeanette“Ik doe samen met mijn dochter Shelly mee aan de fotoshoot. Het leek ons hartstikke leuk om dit samen te doen. Ik zag de oproep op Facebook en dacht meteen: ja, dat is iets voor mij. En Shelly dacht er hetzelfde over. Ik had alleen nooit verwacht dat ik uitgekozen zou worden. Ik ben best tevreden met mezelf, maar vind mezelf nou niet echt fotogeniek.

Een directie vergadering over lingerie

Op mijn werk vinden ze het maar niks dat ik meedoe, er is zelfs een directievergadering over geweest. Dit is erg jammer, maar ik heb er nu voor gekozen om wel mee te doen. Ik ben de oudste van het stel, een echte lingeriefan en ik wil andere vrouwen laten zien dat je als oudere vrouw ook nog mooie lingerie kunt dragen. Ja, waarom niet? Ouder worden we allemaal, en je lichaam is wat het is. Daar kun je toch niks aan veranderen.

Naaldhakken

Wel zorg ik altijd dat ik er mooi uitzie. Ik maak me elke dag op en draag altijd een rok of jurk. En hoge hakken. Ik heb nooit anders gedaan, zelfs niet toen Shelly nog klein was. Ik was die moeder die altijd op naaldhakken op het schoolplein stond. Ik vind het soms zo zonde als ik een vrouw zie lopen in joggingbroek en zonder makeup. Je bent een vrouw, en je laat toch een indruk na. Verzorg je een beetje!”

Over de Grote Cupmaten modellen

Jeannette heeft meegedaan aan de 2016 shoot van Grote Cupmaten. Aan deze shoot hebben in totaal 12 vrouwen deelgenomen welke geselecteerd zijn uit 160 inschrijvingen. Lees hier alles over het stemmen en de shoot!

Lingerie uit de fotoshoot

Tijdens de shoot heeft Jeannette de PrimaDonna Twist Only You aan in het blauw en cupmaat 85F.