Janelle: “Een soort meisjesdroom die uitkomt.”

janelle“Hartstikke spannend, zo’n fotoshoot. Maar wel een hele gave ervaring. Ik had ook nog nooit een fotostudio vanbinnen gezien. Het was echt een soort meisjesdroom die uitkwam. Maar dus ook wel een beetje eng, want je kijkt toch ineens heel anders naar je eigen lichaam. Veel kritischer, hoewel ik niet super onzeker ben. Gelukkig hielp de fotograaf me te ontspannen en gaf hij duidelijke aanwijzingen.

Een nieuwe ervaring

Meteen toen ik de oproep op Facebook zag, wilde ik meedoen. Niet omdat ik altijd model heb willen worden of zo, maar gewoon omdat ik het altijd hartstikke leuk vind om nieuwe ervaringen op te doen. De mensen in mijn omgeving vinden het gaaf en spannend dat ik meedoe. Nou, ik dus ook, haha. Mijn vriend vindt het leuk, maar heeft er toch wel een beetje een dubbel gevoel bij. Staat zijn vriendin zomaar in haar lingerie op internet... Dat vind ik zelf ook nog wel even slikken. Ik weet ook nog niet of ik mijn foto’s op Facebook ga delen.

Confronterende passessie

De passessie voor de fotoshoot vond ik best confronterend. Ik bleek van cupmaat FF naar cupmaat I te gaan, en ik dacht echt: ho ho, niet nog groter hoor! Ik vond FF al zo’n lastige maat. Er is bijna geen lingerie te krijgen, tenzij je van die oma-dingen wilt dragen. En dat wil ik dus niet! Maar gelukkig heb ik nu een heel leuk setje aan. En het zit ook echt wel stukken beter.”

Over de Grote Cupmaten modellen

Janelle heeft meegedaan aan de 2016 shoot van Grote Cupmaten. Aan deze shoot hebben in totaal 12 vrouwen deelgenomen welke geselecteerd zijn uit 160 inschrijvingen. Lees hier alles over het stemmen en de shoot!

Lingerie uit de shoot

Tijdens de shoot heeft Janelle de Freya Paradise balconette BH in het zwart gedragen, in cupmaat 65 i.