Irmgard: “Ik heb er totaal geen moeite mee om mijn eigen ding te doen.”

irmgard“Ja, daar sta je dan in je ondergoed. Met al je flaws. Spannend, hoor! Maar ook wel heel erg leuk. Ik had nooit verwacht dat ik uitgekozen zou worden, dus toen dat gebeurde was ik superblij. En het is echt supergaaf om mee te maken. Ik zit de hele tijd te Snapchatten met mijn vriend, die zit nu in LA. Anders was hij meegekomen hoor, zo gaaf vindt hij dit.

Slik! 80M

Ik doe mee omdat ik vind dat iedereen mooie lingerie moet kunnen dragen. Ook als je geen standaardmaten hebt. De passessie was wel een verrassing. Ik droeg altijd 85I, bleek ik gewoon 80M te hebben! Dat was wel even een eyeopener, ik had het niet verwacht. Maar gelukkig is het dus blijkbaar toch niet zo’n probleem om mooie lingerie in die maten te maken. Kijk maar, dit ziet er toch geweldig uit? En het zit superlekker!

Die flaws

Tja, en die flaws... I own them, haha. Ik was vroeger wel onzeker over mijn uiterlijk, maar ik ben gelukkig nooit gepest of zo. En dus ben ik eroverheen gegroeid. Ik durf heel veel nu, en ik heb er totaal geen moeite mee om mijn eigen ding te doen als het om uiterlijk gaat.”

Over de Grote Cupmaten modellen

Irmgard heeft meegedaan aan de 2016 shoot van Grote Cupmaten. Aan deze shoot hebben in totaal 12 vrouwen deelgenomen welke geselecteerd zijn uit 160 inschrijvingen. Lees hier alles over het stemmen en de shoot!

Lingerie uit de shoot

Tijdens de shoot heeft Irmgard de Elomi Cate volle cup BH gedragen in cupmaat 80 M.