Grote maten T-shirt BH kopen: hier moet je op letten

Een grote maten T-shirt BH kopen is niet zo moeilijk als je misschien denkt. Als je tenminste weet waar je op moet letten. Grote Cupmaten geeft tips voor het kopen van jouw nieuwe favoriete T-shirt BH.

Geeft de BH genoeg steun?

Als je een grote cupmaat hebt, is goede ondersteuning voor jou extra belangrijk. Ga je dus een grote maten T-shirt BH kopen, let er dan altijd op dat je die ondersteuning ook inderdaad krijgt. De beste ondersteuning krijg je van een T-shirt BH met beugel. Maar ook T-shirt BH’s zonder beugel kunnen je prima ondersteuning geven, als ze bijvoorbeeld een extra brede en stevige onderband hebben.

Heeft de BH de juiste maat?

De bedoeling van een grote maten T-shirt BH is dat hij niet opvalt, ook niet als je strakke shirtjes draagt. Het is dus heel belangrijk om echt de juiste BH-maat te kopen. Koop je namelijk een te kleine T-shirt BH dan heb je kans dat er rolletjes huid uit de BH gaan piepen, wat voor het bekende rollade-effect zorgt. Koop je juist een te grote T-shirt BH dan gaan de cups openstaan of de stof rimpelen. En ook dat is goed zichtbaar. Een goede grote maten T-shirt BH sluid dus aan op de huid, maar knelt of lubbert nergens.

Is de grote maten T-shirt BH onzichtbaar onder strakke kleding?

Even voor de goede orde: als je een echt onzichtbare BH wilt, moet je geen BH dragen. Als dat niet kan, is een T-shirt BH de next best thing. Een grote maten T-shirt BH kopen die volledig onzichtbaar is zal je dus niet lukken, maar bij Grote Cupmaten vind je wel BH’s die door hun gladde, naadloze afwerking zo dicht bij onzichtbaarheid komen als maar kan. Let erop dat alle delen van de BH die direct tegen de stof van je kleding aan liggen, glad en naadloos zijn. Een strikje tussen de cups of een sierrandje aan de onderkant kan dus bijvoorbeeld best, want dat drukt niet door je kleding heen.

Geeft deze BH je borsten een mooie vorm?

Onder een strak shirt zullen je borsten automatisch meer opvallen. Je kunt er dus maar beter voor zorgen dat ze er dan op hun best uitzien. T-shirt BH’s in grote maten zijn er zowel in voorgevormde als niet voorgevormde modellen. Elk model geeft je borsten een andere look: mooi rond of juist mooi natuurlijk. Welk model je kiest is een kwestie van persoonlijke voorkeur, maar probeer ze in elk geval allebei uit. En trek een T-shirt aan over de BH om het effect te zien.

Je nieuwe favoriete grote maten T-shirt BH kopen?

Ben je toe aan een nieuwe BH en zoek je er een die lekker zit, goed ondersteunt en mooi staat onder strakke kleding? Dan ben je bij Grote Cupmaten natuurlijk aan het juiste adres. In onze webshop met T-shirt BH’s vind je voorgevormde en niet voorgevormde BH’s van topmerken in lingerie, die gespecialiseerd zijn in het maken van BH’s voor dames met een grote cupmaat. Neem meteen even een kijkje!