Grote maten badpak: dit zijn de topmerken!

Op zoek naar een grote maten badpak? Dan moet je dit zeker even lezen. De tijd dat een badpak in grote maten er standaard degelijk en saai uitzag, is namelijk voorgoed voorbij. Er zijn twee trendy topmerken die badpakken in grote cupmaten in hun collectie hebben waarmee je prima voor de dag kunt komen in het zwembad of aan het strand. We stellen ze graag even aan je voor.

Veel van onze klanten hebben aangegeven dat ze het zo jammer vinden dat een grote maten badpak vaak zwart en functioneel is. Daarom zijn we bij Grote Cupmaten op zoek gegaan naar badmodemerken die meer te bieden hebben dan het ‘standaard’ badpak. En die hebben we gevonden. Freya Swim en Anita Badmode bieden superleuke badpakken in vrolijke kleuren en trendy prints. Zonder aan functionaliteit en draagcomfort in te boeten natuurlijk!

Waarom een grote maten badpak van Freya kiezen?

Freya lingerie staat bekend om kleurrijke, trendy lingerie. En diezelfde vrolijke kleuren en prints vind je terug bij Freya Swim. Freya is bovendien al jarenlang specialist in lingerie voor vrouwen met een grote cupmaat. En dat betekent dat je ervan op aan kunt dat hun badmode ook ontworpen is voor jouw lichaam. In een grote maten badpak van Freya Swim straal je dan ook sowieso zelfvertrouwen en plezier uit. Niet alleen omdat je er super uitziet, maar ook omdat je een badpak aanhebt dat heerlijk zit!

Waarom voor een grote maten badpak van Anita gaan?

Ook Anita badmode maakt badpakken die het dragen meer dan waard zijn. Ze hebben net als de lingerie van dit merk een super pasvorm en bieden een optimale ondersteuning. Maar dat kan ook niet anders, als je bedenkt dat Anita al meer dan een eeuw ervaring heeft met het ontwerpen voor de vollere vrouw. Ook in een grote maten badpak van Anita laat jij je van je beste kant zien op het strand of aan het zwembad. Anita biedt bovendien een aantal (licht) corrigerende badpakken, zodat je je figuur naar jouw wens kunt vormen.

Welk merk is jouw favoriet?

Grote Cupmaten is er trots op de badmode van deze topmerken in haar assortiment te hebben. We blijven daarnaast altijd zoeken naar meer topmerken. Want we willen graag dat jij een zo groot mogelijke keuze hebt. Ook als je liever een grote maten badpak dan een bikini draagt. Nu meteen een badpak bestellen? Shop hier jouw favoriete merk!