Grote borsten mogen weer

In de modewereld zijn grote borsten lange tijd bijna taboe geweest. Fotomodellen mochten hooguit cupmaat B hebben. Maar het tij lijkt nu te keren, hoewel er nog een lange weg te gaan is. Vogue geeft het goede voorbeeld. Wie volgt?

Hoe vaak heb jij modellen met jouw cupmaat op de cover van toonaangevende modebladen als Vogue zien staan? Juist. Het vaak gebruikte excuus voor het gebruiken van dames met kleine borsten was dat designerkleding nu eenmaal mooier stond bij een kleine cupmaat dan bij een grote. Maar op de cover van het juninummer van de Amerikaanse en de Britse Vogue showt niemand minder dan Kate Upton trots haar grote borsten.

Dat de modewereld niet blij was met grote borsten werd ook mooi geïllustreerd door de manier waarop Victoria Beckham ooit haar transformatie van popster tot model vierde. Ze liet haar implantaten weghalen. Heb je van nature een grote cupmaat dan is dat natuurlijk niet mogelijk en daarom zijn wij blij dat de modewereld grotere borsten en rondere vormen weer wat meer lijkt te waarderen.

Wees trots op je grote borsten

Nu waren er natuurlijk al langer tekenen dat het schoonheidsideaal aan het verschuiven is van graatmager naar gezond rond. Maar er is ook nog een lange weg te gaan. Om de modewereld een handje te helpen bij die verschuiving stellen wij voor dat iedereen die een grote cupmaat heeft vanaf nu vol trots haar borsten aan de wereld gaat tonen.

grote borsten mogen weerNee, je hoeft niet naakt rond te gaan paraderen. Maar met mooie lingerie in de juiste maat kun je je grote borsten van hun mooiste kant laten zien, ook onder je kleding. In de webshop van Grote Cupmaten vind je beha’s van topmerken in allerlei soorten, maten en stijlen. Daar zit vast wel een beha tussen die perfect is voor jou!