Evelien: “Ik heb geen moment spijt gehad van mijn borstvergroting.”

evelien“Een paar jaar geleden heb ik mijn borsten laten vergroten. Puur voor mezelf. Ik was hiervoor erg onzeker over mijn lichaam, maar nu ben ik er blij mee, voel me veel zelfverzekerder en mijn zelfbeeld wordt steeds beter. Als ik vroeger in de spiegel keek, zag ik een meisje. Nu zie ik een echte vrouw.

Waarom niet?

Dus toen ik de oproep voor de fotoshoot langs zag komen op Facebook, heb ik me meteen opgegeven. Ik dacht, waarom ook niet? Het is een leuke kans. Mijn omgeving reageerde helemaal niet verbaasd. Die vonden het allemaal echt iets voor mij. De shoot zelf vond ik spannend, maar wel heel leuk.

De juiste maat lingerie

Het enige wat wel lastig is na mijn operatie, is het vinden van mooie lingerie in mijn maat. Alle leuke beha’s zijn in kleine maatjes. Toch heb ik er geen moment spijt van gehad dat ik de operatie heb ondergaan. En nu weet ik dat je bij een goeie lingeriespeciaalzaak wel leuke beha’s in grote maten kunt vinden. Het setje dat ik nu aan heb vind ik ook prachtig!”

Over de Grote Cupmaten modellen

Evelien heeft meegedaan aan de 2016 shoot van Grote Cupmaten. Aan deze shoot hebben in totaal 12 vrouwen deelgenomen welke geselecteerd zijn uit 160 inschrijvingen. Lees hier alles over het stemmen en de modellen shoot!

Lingerie uit de fotoshoot

Tijdens de shoot heeft Evelien de Felina Countourelle in het zwart en cupmaat 75 E aan.