De voordelen van een minimizer bh

Er bestaan veel vooroordelen over de minimizer bh. Zo zou hij oncomfortabel strak zitten en je zou door het dragen van een minimizer bh jezelf tekortdoen, want trots zijn op wie je bent en hoe je eruitziet is toch het devies? Toch heeft deze bh ook voordelen.

Perfecte ondersteuning

Een minimizer bh kan wat strakker zitten dan een gewone bh, vooral als je het niet gewend bent om er een te dragen. Maar juist doordat hij wat strakker zit, geeft hij optimale steun, en dat is toch wat je nodig hebt met jouw cupmaat.

De perfecte bh voor naar je werk

De speciale pasvorm van een minimizer bh zorgt ervoor dat je borsten tot een hele cupmaat kleiner lijken. En dat is handig als je wilt dat je decolleté nu eens niet het enige is waar mensen naar kijken. Bijvoorbeeld in een zakelijke setting zoals een sollicitatiegesprek of presentatie.

Geen pijnlijke schouders meer

De bandjes van een minimizer bh zijn breder, waardoor je geen last meer hebt van schouderbandjes die in je huid snijden.

De Triumph minimizer bh

Bij Grote Cupmaten zijn we vooral fan van de Triumph minimizer. Niet elke Triumph bh is een minimizer, maar je vindt een groot aantal van de minimizers van dit topmerk in onze webshop. Probeer eens een minimizer bh van Triumph, en je zult zien dat niet alle minimizers vervelend zitten. Triumph heeft hee goed begrepen dat draagcomfort en pasvorm voor een minimizer bh net zo belangrijk zijn als de ondersteuning!