Caroline: “Ik hoef niet te zijn als anderen. Anderen zijn er al genoeg.”

caroline“Tot een paar jaar geleden was ik altijd bezig met afvallen, gewicht verliezen. Hiervoor was ik heel dik geworden doordat ik een ernstige conversiestoornis heb gehad. Dat is een ziekte waarbij je hersens uitvallen. Hierdoor heb ik wel anderhalf jaar in het ziekenhuis gelegen. En dat zag je aan mijn lichaam.

Hoe voller de vrouw, hoe mooier

Ik wilde net zo slank zijn als andere vrouwen. Totdat ik op een dag besefte dat ik helemaal niet hoef te zijn als anderen. Anderen zijn er al genoeg. Ik ben ik, en daar mag ik trots op zijn. Ik vind nu: hoe voller de vrouw, hoe mooier. Dus besloot ik me op te geven voor deze fotoshoot. Ik wil laten zien hoe blij ik ben met mijn lichaam.

Taboe doorbreken

Vanuit mijn omgeving kwamen wel wat twijfelende reacties toen ik zei dat ik mee ging doen. Zo van: zou je dat nou wel doen, in je lingerie op internet gaan staan? Maar ik vind het heel belangrijk om het taboe te doorbreken dat nog steeds op vollere lichamen rust. De jeugd moet niet opgroeien met perfectie, jonge meiden mogen zien dat er allerlei verschillende vrouwen zijn. Ik ben blij dat ik daaraan mee mag werken.”

Over de Grote Cupmaten modellen

Caroline heeft meegedaan aan de 2016 shoot van Grote Cupmaten. Aan deze shoot hebben in totaal 12 vrouwen deelgenomen welke geselecteerd zijn uit 160 inschrijvingen. Lees hier alles over het stemmen en de grote cupmaten shoot!

Lingerie uit de fotoshoot

Tijdens de shoot heeft Caroline een Marlies Dekkers BH aan in de kleur zwart en cupmaat 80 D.