Boukje: “Een fotoshoot doen stond nog op mijn bucketlist.”

boukje“Ik ben een heel relaxt type. Maar elke vrouw heeft natuurlijk wat te wensen, dus ik vond de fotoshoot ergens ook wel spannend. Maar het was uiteindelijk allemaal heel ontspannen, ik voelde me op mijn gemak. Ik weet ook dat je zelf heel wat kritischer naar je eigen lichaam kijkt dan andere mensen doen, dus ik til er niet zo zwaar aan.

De bucketlist

Bovendien, een fotoshoot doen stond nog op mijn bucketlist. Dus toen deze kans voorbij kwam dacht ik, ach, doe eens gek. En ik vond het geweldig dat ik geselecteerd werd. Ja, het is toch wel een hele eer als mensen naar je kijken en vinden dat jouw lichaam precies is wat zij zoeken. En dan mag ik ook nog van die mooie lingerie aan! Ik koop zelf altijd bij speciaalzaken. Het kost wat meer, maar dan heb je er ook wel jaren plezier van.

Op internet in lingerie

Ik vind het wel even slikken dat ik straks voor eeuwig op internet sta in mijn lingerie. Maar aan de andere kant trek ik ook gewoon een bikini aan naar het strand. Dan ziet ook iedereen je. En als iemand het lelijk vindt wat hij of zij ziet, nou, dan kijkt die maar niet. Ik vind dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn, en daar trots op mag zijn.”

Over de Grote Cupmaten modellen

Boukje heeft meegedaan aan de 2016 shoot van Grote Cupmaten. Aan deze shoot hebben in totaal 12 vrouwen deelgenomen welke geselecteerd zijn uit 160 inschrijvingen. Lees hier alles over het stemmen en de shoot!

Lingerie uit de fotoshoot

Tijdens de shoot heeft Boukje de Felina Conturelle Provence Volle Cup BH Zwart aan in cupmaat 80H.