Bikini grote maten: de topmerken

Wil je graag een goed figuur slaan op het strand? Dan kies je met jouw cupmaat natuurlijk voor een grote maten bikini. Daarin komen jouw mooie vrouwelijk vormen namelijk perfect uit, en zo’n bikini in grote maten zit ook nog eens super lekker, doordat hij je borsten net zo goed ondersteunt als je beha.

De bikini in grote maten is lang een ondergeschoven kindje geweest in lingerieland. Want vrouwen met een grote maat zouden liever geen bikini’s dragen. Gekke gedachte eigenlijk, want als je trots bent op je lichaam laat je het toch het liefst in zijn volle glorie zien? Gelukkig zijn er tegenwoordig een aantal badmodemerken die dat ook doorhebben.

PrimaDonna Swim bikini grote maten

PrimaDonna Swim bestaat nog niet zo lang, maar wij vinden het nu al een topper onder de grote maten bikini’s. De badmode van dit merk is van dezelfde hoge kwaliteit als hun lingerie, en de pasvorm, ondersteuning en het draagcomfort doen ook zeker niet onder voor de beha’s van dit bekende label. Dankzij het mooie design en de trendy kleuren van deze bikiniki’s in grote maten zie je er elegant uit op het strand of aan het zwembad!

Freya Swim bikini grote maten

Ook lingeriemerk Freya heeft een collectie swimwear. Ben jij dus fan van de vrolijke kleuren en motieven die de lingerie van Freya kenmerkt, dan is een bikini voor grote maten van Freya dus zeker iets voor jou. Natuurlijk mag je ook van de grote maten bikini’s van Freya verwachten dat ze je optimale ondersteuning bieden.

Anita bikini grote maten

Anita badmode is badmode voor die speciaal ontworpen is voor vrouwen met een grote cupmaat en een volslank figuur. Dat betekent dat je voor bikini’s in grote maten prima bij Anita terecht kunt. De grote maten bikini’s van Anita zijn over het algemeen effen van kleur, maar daarom niet minder mooi. Je kunt zelf voor wat kleurvariatie zorgen door te mixen en matchen en het topje in een andere kleur te bestellen dan de slip.

Maak er een mooie zomer van!