Beugel BH kapot? Vind hier je nieuwe favoriet!

Je kunt er niet omheen. Op een gegeven moment gaat elke beugel BH kapot. Vervelend, vooral als het je favoriete BH betreft. Kun je een kapotte beugel BH repareren? En waar kun je terecht voor een nieuwe beugel BH die net zo lekker zit als de oude? De antwoorden op die vragen lees je in deze blogpost.

Is je beugel BH kapot, dan ligt het er natuurlijk maar net aan wat er precies stukgegaan is. Een klein gaatje in de stof kun je misschien zelf met naald en draad nog wel repareren. Een bandje dat is afgescheurd wordt al lastiger. Om de stevigheid te behouden moet daar al snel een naaimachine aan te pas komen.

En als de beugel zelf kapot is of door de stof heen steekt, kun je het wel schudden. Natuurlijk kun je toch een reparatiepoging doen. Maar bedenk wel dat de stevigheid en ondersteuning dan nooit meer hetzelfde zullen zijn als voordat je beugel BH kapot ging.

Als je beugel BH kapot is, is het tijd voor een nieuwe

Een BH repareren kost tijd en moeite. En je hebt het al druk genoeg, toch? Als je dan ook nog bedenkt dat je BH er meestal niet mooier op wordt als je hem repareert, is de keuze eigenlijk eenvoudig. Tijd voor een nieuwe. Zeker als je de BH al een hele tijd hebt. Dan is de ondersteuning namelijk sowieso al veel minder dan toen hij net nieuw was.

Maar waar vind je een BH die net zo lekker zit als je oude BH? Je raadt het al: bij Grote Cupmaten natuurlijk. We hebben een groot aantal beugel BH’s van topmerken in ons assortiment. Daar zit er dus altijd wel eentje tussen die perfect zit en prachtig staat. Of je nu op zoek bent naar een moderne of een klassieke beugel BH. Met kant of juist zonder. Voorgevormd of juist niet. Neem dus snel een kijkje in onze collectie beugel BH’s en bestel vandaag nog jouw nieuwe favoriet!