Babette: “Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen door de fotoshoots.”

babette“Mij heb je waarschijnlijk al vaker langs zien komen op deze website. Ik deed in 2013 ook al mee, en was toen een van de winnaressen. Dus we hebben in de tussentijd nog wel een aantal fotosessies gedaan. Ik vind het elke keer weer hartstikke leuk om te doen.

Als mensen mij Googelen

Ik deel mijn foto’s vaak op Facebook, en krijg daar hele leuke reacties op. En omdat ze ook via Google vindbaar zijn, levert het ook weleens grappige situaties op als mensen die ik nog maar net ken, me gaan googelen. Maar dat vind ik alleen maar leuk. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen door de fotoshoots.

Een carrière als model

Als er een ander modellenbureau langs zou komen dat me wil fotograferen, zou ik het misschien wel overwegen. Maar ik denk niet dat ik echt een fulltime modellencarrière wil. Het leuke van deze fotoshoot vind ik dat je vrouwen in alle vormen en maten ziet. Ik vind het hartstikke goed dat ze dit doen, want andere vrouwen krijgen zo wel een beter idee van hoe de lingerie hun zal staan. Dat vraag ik me zelf ook altijd af als ik lingerie op internet zie.”

Over de Grote Cupmaten modellen

Babette heeft meegedaan aan de 2016 shoot van Grote Cupmaten. Aan deze shoot hebben in totaal 12 vrouwen deelgenomen welke geselecteerd zijn uit 160 inschrijvingen. Lees hier ook alles over het stemmen en de fotoshoot 2016!

Lingerie uit de fotoshoot

Tijdens de shoot heeft Babette een PrimaDonna BH in het blauw aan, in cup 70 E.