3 Misverstanden over de strapless bh

Eigenlijk kun je niet zonder strapless bh in je kast. Want hoe moet je dan al die leuke haltertopjes, strapless jurkjes en bandeautops dragen? Tja, niet dus... Veel vrouwen laten zich bij hun kledingkeuze leiden door de 3 grootste misverstanden over bh’s zonder bandjes. Grote Cupmaten helpt die misverstanden graag even de wereld uit.

Misverstand 1: een strapless bh zakt gegarandeerd af

Natuurlijk heb je geen zin om de hele dag te gaan zitten trekken en sjorren aan een afzakkende bh. Maar het is echt niet waar dat een strapless bh altijd afzakt. Integendeel. Als je een bh zonder bandjes in de juiste omvangsmaat en cupmaat koopt, zal hij net zo goed op zijn plek blijven als een bh met bandjes. Kwestie van net zo lang passen tot je de goeie maat gevonden hebt dus.

Misverstand 2: een bh zonder schouderbandjes geeft geen enkele steun

Alweer mis. De steun die een gewone bh geeft, komt namelijk helemaal niet uit de schouderbandjes, maar juist uit de onderband. En daarin verschilt een bh met bandjes dus niet van een strapless bh. Als je de juiste maat te pakken hebt, tenminste... Probeer het zelf maar: kijk in de spiegel als je onder je shirt geen bh draagt en probeer het dan nog eens, maar nu met een goed passende strapless bh onder je shirt. Zie je het verschil?

Misverstand 3: met een grote cupmaat kun je beter geen strapless bh dragen

Dit misverstand komt voort uit de twee andere misverstanden die we hier genoemd hebben. Maar het is en blijft een misverstand. Dat bewijzen de topmerken in onze webshop met strapless bh’s. Stuk voor stuk zijn deze labels gespecialiseerd in bh’s voor dames met een grote cupmaat, en dat geldt dus ook voor hun bh’s zonder bandjes.

Wil je dus eindelijk dat impulsief gekochte feestelijke strapless jurkje aan dat je al maanden ongedragen in je kast hebt hangen? Bestel dan nu jouw strapless bh van een topmerk bij Grote Cupmaten!