Grote cupmaat kleine omvang? Geen probleem!

Het lijkt wel of je met jouw grote cupmaat kleine omvang nergens een bh kunt vinden in jouw maat. Je hebt het gevoel dat je het hele land door geweest bent, op zoek naar de ultieme bh. Maar je komt elke keer weer bedrogen uit. Herkenbaar? Dan heb jij nog nooit bij Grote Cupmaten geshopt!

Bij Grote Cupmaten vinden we namelijk dat elke vrouw het recht heeft op een goed passende bh die haar mooi staat en prima ondersteuning biedt. Dus ook vrouwen met de combinatie grote cupmaat, kleine omvang. Daarom hebben we in ons assortiment bh’s vanaf omvang 60.

Topmerken grote cupmaat kleine omvang

Ja, je leest het goed: omvang 60. En aangezien onze cupmaten beginnen bij D, zit je bij Grote Cupmaten dus ook goed als je een bh zoekt in bijvoorbeeld maat 60F.

Dat komt doordat we alleen maar lingeriemerken in ons assortiment hebben die zich specialiseren in bh’s voor vrouwen met een grote cupmaat.

Die begrijpen namelijk als geen ander dat een grote cupmaat niet automatisch ook gepaard gaat met een grote omvangmaat. En dat ook vrouwen met de combinatie grote cupmaat, kleine omvang graag mooie lingerie in de juiste maat willen dragen.

Maar waarom is een bh in de juiste maat nou zo belangrijk?

Veel vrouwen die een grote cupmaat in combinatie met een kleine omvang hebben, dragen bh’s in een iets te grote omvangmaat en maken die bh dan vast op het strakste haakje.

Dat lijkt een goeie oplossing, totdat je bedenkt dat bh’s altijd uitrekken door het dragen.

Als de bh uitrekt, verlies je beetje bij beetje de ondersteuning. En als je de bh dan al op het strakste haakje droeg, kun je hem niet meer strakker doen om dat verlies op te vangen. Terwijl je dat wel graag zou willen, want je krijgt steeds meer nek- en schouderklachten…

Daarom is het dus superbelangrijk om een bh in de juiste omvangmaat te kopen.

Heb je een grote cupmaat, kleine omvang? Wacht dan niet langer en shop bij Grote Cupmaten jouw perfect passende bh! Gebruik de filters aan de linkerkant om je omvangmaat en cupmaat te selecteren, wij doen de rest.