Affiliateprogramma

Een webshop met meer dan 100 jaar ervaring in de lingeriebranche mag zich met recht dé online specialist in lingerie en badmode vanaf cupmaat D noemen. Al sinds de start in 2009 geeft GroteCupmaten.nl vrouwen met een grote cupmaat toegang tot leuke, passende lingerie en badmode. 

Het affiliateprogramma van GroteCupmaten.nl

Het assortiment van GroteCupmaten.nl bestaat uit merken die zich hebben gespecialiseerd in het ontwerpen van lingerie in grote cupmaten. Uit hun collecties kiest GroteCupmaten.nl met zorg alleen die modellen die naar hun mening de beste pasvorm hebben. Klanten zijn dat met hen eens. Dat blijkt uit de grote klanttevredenheid en het lage retourpercentage.

Klanten waarderen GroteCupmaten.nl niet alleen om de zorgvuldigheid waarmee zij hun assortiment samenstellen. Een andere onderscheidende factor is de positionering. GroteCupmaten.nl vindt dat elke vrouw mooi is zoals ze is en dat willen zij graag laten zien. Daarom organiseert GroteCupmaten.nl regelmatig fotoshoots met hun klanten.

Voordelen GroteCupmaten.nl

De USP’s van GroteCupmaten.nl nog eens op een rijtje:

  • Gratis verzending
  • Lage retourpercentages
  • Kwaliteitsmerken
  • Deskundig personeel
  • Uitgebreid assortiment
  • Responsive website
  • Klantenservice via mail, telefoon en Facebook

GroteCupmaten.nl is een samenwerking tussen Van der Linde lingerie en eCommerce bedrijf Playfull. Van der Linde lingerie heeft ruim honderd jaar ervaring in de lingeriebranche. Playfull is al meer dan acht jaar actief in lingerie en eCommerce. Samen vormen zij een gouden combinatie. 

GroteCupmaten.nl promoten

Kortom, GroteCupmaten.nl is dé grootste en bekendste webwinkel lingerie voor vrouwen met een grote cupmaat. De condities van het affiliateprogramma zijn erg goed. Dit maakt GroteCupmaten.nl de ideale adverteerder om via jouw website en/of e-mailbestand te promoten. Schrijf hier in op het programma van GroteCupmaten.nl!